„Nálunk egy egész csapat dolgozik a siker megvalósításán!”

Csapatunk megfelelő képzettséggel és tudással kíván megoldást nyújtani ügyfeleinek. Webfejlesztéssel foglalkozunk, igény szerint arculatot tervezünk, marketing tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, továbbá irodai szolgáltatásokat is nyújtunk. Gondoskodunk a domainről és a webtárhely biztosításáról, így nem szükséges más cégekkel is szerződni!

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Webfejlesztés

Mára már evidens, hogy egy vállalkozásnak saját weboldala, webáruháza van. Az viszont nem mindegy, hogy milyen ez. Egy jó weboldal gyors, áttekinthető és egyszerű, valamint felhasználóbarát. Látogató-orientált weboldalakat és áruházakat készítünk reszponzív megjelenéssel, melynek köszönhetően minden eszközről minőségi tartalmat adhat ügyfelei és vásárlói számára.

Marketing

Napjainkban rengeteg közösségi platform van működésben az interneten. Ezek kezelése nem mindig egyszerű, stratégiai szemszögből igencsak bonyolult, azonban fontos, hogy maximálisan naprakész legyen a látogatók számára. Stratégiai tanácsokat adunk, valamint szövegírást vállalunk annak érdekében, hogy cége a közösségi médiákban is megállja a helyét.

Ahhoz, hogy weboldala és különböző közösségi oldalai a keresőben előkelőbb helyet érjenek el, szükség van a megfelelő címszavak kiválasztására, valamint a keresőoptimalizálásra (SEO).

Grafika

Az arculati elemek nagy hatással vannak a cég imidzsére. A cég arculata nem minden esetben kapcsolódik szorosan az üzleti stratégiához, azonban teljesen evidens, hogy egy jó arculattal rendelkező cég jobban vonzza az ügyfeleket. Egyedi logót és arculatot tervezünk, valamint meglévő vagy elavult grafikákat módosítunk.

Távsegítség

Fontos, hogy a cég adatai biztonságban legyenek, hogy a dolgozók a legfrissebb és legjobb alkalmazásokat használják. Ehhez mi segítséget nyújtunk, azaz irodát, valamint a számítógépeket is védett, naprakész állapotba varázsoljuk.

Miért minket válasszon?

Több éves tapasztalattal rendelkezünk, ismerjük a megrendelők igényeit, elvárásait. Célunk, hogy ezekben mind-mind segítséget nyújtsunk.

Gondos figyelmet fordítunk a kommunikációra, mely abban nyilvánul meg, hogy igyekszünk a leggyorsabb eszmecserére, természetesen emberi nyelven, szakszavak nélkül. Ügyelünk a folyamatos egyeztetésre, látványterveket és képeket küldünk a folyamatokról, a projekt elkészítése közben is.

Arra törekszünk, hogy a nem szakmabéli ügyfeleink is könnyen kezelhessék webalkalmazásaikat, ezért felhasználóbarát környezetté alakítjuk az adminisztrációs felületeket, egyszerű és gyors rendszereket tervezünk, melyek minden elvárásnak megfelelnek.

100+

Befejezett Projekt

15+

Folyamatban Lévő Projekt
Visszajelzés

Vélemények